10:33 13.02.2023

Захист українського неба, формування запасу міцності з боєприпасів та тренінгові програми для військових - головні питання "Рамштайн-9"

1 хв читати
Захист українського неба, формування запасу міцності з боєприпасів та тренінгові програми для військових - головні питання "Рамштайн-9"

Міністр оборони України Олексій Резніков вирушив на дев'яте засідання у форматі "Рамштайн" і повідомив, що захист неба, формування запасу міцності за боєприпасами, тренінгові програми та стабільність підтримки – основні питання порядку денного.

"Відбув на чергову зустріч у форматі "Рамштайн". Маю честь дев’ятий раз очолювати об’єднану команду з представників Міноборони, розвідки, Генерального штабу та наших дипломатів, яка інтенсивно працюватиме з партнерами найближчі дні. Темп надзвичайно високий", - написав він у фейсбуці.

За словами міністра, головні питання порядку денного: захист українського неба, зокрема й через залучення авіаційної платформи; розбудова танкової коаліції; формування запасу міцності за боєприпасами; тренінгові програми для українських воїнів; стабільність підтримки (логістика, обслуговування, ремонт, практична реалізація "військового шенгену").

"Напередодні мав низку розмов із партнерами – їхня залученість і підтримка дають оптимізм. Усе буде Україна!" - додав він.

Як повідомлялося, засідання контактної групи з оборони України, організоване США, відбудеться у штаб-квартирі НАТО 14 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА