15:54 17.02.2023

Повоєнне суспільство в Україні не пробачить корупції - Зеленський на Мюнхенській конференції

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи через відеозв'язок перед учасниками Мюнхенської безпекової конференції у п'ятницю, заявив, що повоєнне українське суспільство не пробачить корупції.

Звертаючись до учасників заходу, Зеленський висловив переконання, що нині глибинної корупції в Україні немає. "Ця війна багато вимила. Багато хто втік із нашої держави, якщо говорити відверто. Багато хто залишився з окупантами з власної волі. Й такої інформації дуже багато. Наше суспільство повоєнне не пробачить якихось корупційних кроків, і тому я впевнений, що ми це (корупцію – ІФ-У) поборемо", - заявив він.

Паралельно, за словами президента, в Україні тривають реформи і діє антикорупційна система, яка є однією з найпотужніших у Європі.

"У нас багато інституцій, завершується відбір посадової особи до антикорупційного органу. І ця система буде на 100% працювати. Тобто, незважаючи на війну, ми працюємо. Хоча є певні моменти. На жаль, це було за часів усіх воєн: хтось воює, а хтось користується війною. Але я впевнений, що ми все це поборемо, тому що цього всього залишається уже не так багато", - сказав Зеленський.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Ліси України" у 2024 р. поставлять Міноборони 28 тис. куб. метрів деревини

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА