13:02 20.02.2023

Dragon Capital завершив реконструкцію київського ТЦ Piramida

1 хв читати

Dragon Capital завершив реконструкцію київського ТЦ Piramida, повідомили у пресслужбі Dragon Capital Property Management.

Як повідомляється в релізі, реновацію ТЦ Piramida було розпочато в 2020 році, навесні 2021 року було побудовано нову торгову галерею, в результаті чого загальна площа об'єкта збільшилася з 16,8 тис. кв. м до 20,6 тис. кв. м.

Влітку 2022 року, під час воєнних дій, було реконструйовано вхід до станції метро "Позняки" та впорядковано прилеглу територію.

Наразі інвестор завершив роботи з реновації фасаду та паркінгу з боку пр. Бажана. На оновленому фасаді ТЦ Piramida встановлено LED-екран площею 350 кв. та вагою 7 тонн, нові енергозбережні вивіски для орендарів та місця реклами.

Паркінг перед торговим центром повністю переплановано, оновлено та збільшено на 40 машиномісць.

ТЦ Piramida (вул. Мишуги, 4) входить до портфелю нерухомості інвестиційної компанії Dragon Capital, управління яким здійснює підрозділ Dragon Capital Property Management.

На сьогодні в управлінні Dragon Capital Property Management перебувають 28 об'єктів комерційної нерухомості, з них 12 офісних центрів, 6 торгових комплексів і 10 логістичних комплексів, площею близько 650 тис. кв. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА