12:27 08.03.2023

Сьогодні важливо подякувати всім жінкам, які працюють, навчаються, рятують, лікують і воюють за Україну, - Зеленський

2 хв читати
Сьогодні важливо подякувати всім жінкам, які працюють, навчаються, рятують, лікують і воюють за Україну, - Зеленський

У Міжнародний жіночий день важливо подякувати всім жінкам, які працюють, навчаються, рятують, лікують і воюють за Україну, згадати тих із них, хто віддав свої життя за державу, заявив президент Володимир Зеленський.

"Сьогодні Міжнародний жіночий день. День боротьби за права жінок. Щороку в цей день я дякую своїй мамі, телефоную їй, кажу спасибі за те, що завжди в нашій родині була її увага. Дякую і своїй дружині за те, що ми разом і кохаємо одне одного, за те, що у нас є такі прекрасні діти. І дякую жінкам, які працюють зі мною. Дуже важливо, що ми на рівних - як колеги", - заявив Зеленський у відеозверненні.

Як він зазначив, у кожного українця та українки свої думки щодо того, що робити і як святкувати 8 березня. У цьому, за його словами, і полягає сила та свобода нації.

"Ми вільні, рівні та у вільній країні. Мені здається важливим сьогодні саме подякувати всім жінкам, які працюють, навчаються, рятують, лікують, воюють. Воюють за Україну. Згадати, подумати і подякувати всім жінкам, які віддали свої життя за нашу державу. Подякувати матерям, згадати, що доки мама жива, ти можеш відчувати себе дитиною. Подякувати коханим за любов і силу. Разом ми сильні. Разом нас не перемогти. Разом ми вільні. І разом ми точно переможемо. Обов'язково", - наголосив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА