18:02 09.03.2023

Жодних мотивів вчиняти "теракт" у Придністров'ї Україна не має - Подоляк

1 хв читати
Жодних мотивів вчиняти "теракт" у Придністров'ї Україна не має - Подоляк

Жодних мотивів і намірів вчиняти "теракт" у Придністров'ї Україна не має, навпаки, в інформації РФ про нібито "теракт" є виключно інформаційно-технологічна зацікавленість Росії, заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Щодо чергової інформаційної провокації Росії під назвою "теракт у Придністров'ї": жодних мотивів і намірів скоювати десь якісь дії, які можна кваліфікувати як терористичний акт, Україна не має. Тому що нам є чим займатися на полі бою і точно будь-який "теракт" на будь-якій іншій території не дасть нам зайвих козирів", - заявив Подоляк у відеозверненні.

Радник глави Офісу президента також нагадав і про іншу інформаційно-технологічну операцію РФ - про нібито підготовку Україною вторгнення в Молдову.

"Трохи раніше Росія говорила про те, що начебто Україна готує вторгнення на територію Придністров'я. З'ясувалося, що це фейк. Після цього Росія інвестувала багато грошей у спроби вуличних заворушень у Кишиневі... І ось нова концепція Росії: давайте говорити про "теракти" в Придністров'ї", - зазначив він.

"Тому ще раз: ніяких терактів, ніякої України у всьому цьому немає. Є виключно технологічна зацікавленість Росії", - додав Подоляк.

Раніше в Службі безпеки України вже назвали зрежисованою в РФ провокацією інформацію про нібито участь СБУ в підготовці "теракту" в Придністров'ї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА