21:59 30.03.2023

Зеленський подякував "усім у світі, хто з Україною"

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський у 400-й день від початку широкомасштабного вторгнення Росії подякував "усім у світі, хто з Україною".

"Сьогодні, у чотирьохсотий день опору, повномасштабного опору, я хочу подякувати всім у світі, хто з Україною. Хто поділяє наше тлумачення свободи. Хто підтримує наше прагнення до справедливості. Хто має таку ж міцну впевненість, яку маємо ми, українці... упевненість, що світ має базуватися на правилах, на цивілізованих правилах - на правилах людяності, поваги і миру", - сказав він у відеозверненні в четвер.

"Ось чому Україна переможе. Бо свобода і справедливість, людяність і повага, заслужений народом мир мають перемогти", - наголосив він.

Зеленський також подякував "усім нашим солдатам і матросам, усім нашим сержантам і старшинам, усім нашим офіцерам і генералам".

"Я дякую кожному і кожній, хто тримає цей фронт. Фронт захисту найкращого, що є у людства. Фронт захисту найкращого, що є у нас із вами - нашої України. Єдиної, непохитної і назавжди вільної", - сказав він.

"Україна переможе на фронті Україна переможе у відновленні. Україна переможе у поверненні справедливості. Жодного сліду Росії на нашій землі не залишимо. І жодного ворога безкарним теж не залишимо. Готуємо новини з цього приводу", - заявив президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА