21:41 02.04.2023

Подоляк про вибух у кафе в Санкт-Петербурзі: "Питання, коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби в РФ було питанням часу"

1 хв читати
Подоляк про вибух у кафе в Санкт-Петербурзі: "Питання, коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби в РФ було питанням часу"

Питання, коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби в РФ було питанням часу, заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"У Росії починається... Павуки поїдають один одного в банку. Питання "Коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби?" у країні закручених гайок було питанням часу, як прорив дозрілого гнійника. Рф чекають незворотні процеси і Смута 2.0. А нам своє робити", - написав він у мікроблозі твіттер.

Раніше в МВС РФ повідомили про вибух у кафе на Університетській набережній у Санкт-Петербурзі, унаслідок чого є постраждалі й один загиблий.

"У поліцію Василєострівського району надійшла інформація про те, що в кафе на Університетській набережній, будинок 2,5 стався вибух. Унаслідок інциденту одна людина загинула, нею виявився військовий кореспондент Владлен Татарський. 16 осіб постраждали, їх оглядають медичні працівники", - повідомили в пресцентрі МВС по Санкт-Петербургу і Ленінградській області в неділю.

Також раніше про подію "Интерфаксу" повідомили представники екстрених служб.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА