14:35 03.04.2023

Волонтери ТЧХУ допомогли в ліквідації наслідків пожежі в житловому будинку Кривого Рогу

1 хв читати
Волонтери ТЧХУ допомогли в ліквідації наслідків пожежі в житловому будинку Кривого Рогу

Загін швидкого реагування Товариства Червоного хреста України (ТЧХУ) допомагав ліквідовувати наслідки пожежі в багатоповерховому будинку в Кривому Розі Дніпропетровської області в понеділок.

"У Кривому Розі загін швидкого реагування Червоного Хреста України працював на місці ліквідації наслідків пожежі в багатоповерхівці", - повідомило ТЧХУ на своїй сторінці у фейсбуці.

Волонтери загону швидкого реагування Криворізької організації ТЧХУ оперативно прибули на місце події та надавали першу допомогу постраждалим, допомагали рятувальникам.

Як повідомляла пресслужба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, 3 квітня на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в Кривому Розі стався вибух газоповітряної суміші, після чого виникла пожежа на загальній площі 70 кв. м, яку ліквідували о 8:12. Унаслідок вибуху частково зруйновано міжкімнатні перегородки, вибито шибки у вікнах одного під'їзду. Руйнувань тримальних конструкцій не виявлено. Співробітники ДСНС врятували 10 осіб, із них чотирьох - за допомогою спеціальної техніки та шістьох осіб через сходові клітки.

За оперативною інформацією екстреної медичної допомоги, постраждали 10 осіб, зокрема одна дитина. Госпіталізовано трьох людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА