10:54 05.04.2023

Суд заарештував нові земельні ділянки дружини Медведчука на Львівщині

1 хв читати
Суд заарештував нові земельні ділянки дружини Медведчука на Львівщині

Суд за матеріалами Служби безпеки України (СБУ) наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об'єктами нерухомості, що незаконно перебували у власності дружини колишнього народного депутата Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Загальна вартість заарештованого майна становить близько 17,5 млн грн, повідомила пресслужба СБУ в телеграм-каналі.

"Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала в результаті незаконної оборудки з нерухомим майном", - зазначено в повідомленні,

Крім того, встановлено, що до протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко.

Наразі чиновнику вже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) і ч. 2 ст. 366 (службове підроблення). Матеріали справи скеровано до суду.

У СБУ нагадали, що в серпні минулого року на Львівщині СБУ ініціювала арешт трьох земельних ділянок, якими незаконно володіла Марченко.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА