20:06 12.04.2023

Зеленський зустрівся із сенаторами США

2 хв читати
Зеленський зустрівся із сенаторами США

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Сенату Конгресу США у складі Джозефа Манчіна, Лізи Мурковскі та Марка Келлі.

"Поінформував про ситуацію на передовій та поділився оцінками щодо перспектив її розвитку. Детально обговорили подальші напрями американської допомоги та роль Конгресу в цьому процесі", - написав він у телеграм-каналі в середу.

"Ми боремося за спільні цінності - свободу і демократію. Наша перемога буде визначальною для розвитку ситуації в Європі та в усьому світі. Продовження такої комплексної підтримки - оборонної і фінансової - є запорукою нашої перемоги над агресором", - написав також Зеленський.

Він подякував сенаторам за візит до України. "Це важливий сигнал підтримки нашої держави та всього українського народу", - зазначив Зеленський.

Президент особливо наголосив, що Україна потребує потужної оборонної підтримки саме сьогодні, а в питанні забезпечення сил оборони необхідною військовою технікою та озброєнням не має бути жодних обмежень.

"Ми боремося за спільні цінності - свободу і демократію. Наша перемога буде визначальною для розвитку ситуації в Європі та в усьому світі", - заявив глава держави.

Зеленський наголосив, що продовження такої комплексної підтримки - оборонної та фінансової - є запорукою нашої перемоги над агресором. При цьому було наголошено, що Україна забезпечує необхідний контроль за використанням коштів американських платників податків і наданого озброєння та відкрита для повної взаємодії з партнерами в цьому питанні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

У Боровій унаслідок авіаудару травмовані три людини - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА