09:11 15.04.2023

Окупанти намагаються знайти слабке місце в українській обороні, щоб організувати прорив, неподалік Діброви та Білогорівки ЗС України відбили атаки

1 хв читати
Окупанти намагаються знайти слабке місце в українській обороні, щоб організувати прорив, неподалік Діброви та Білогорівки ЗС України відбили атаки

Російські окупанти намагаються знайти слабке місце в українській обороні, щоб організувати прорив, недалеко від Діброви і Білогорівки Збройні сили України відбили ворожі атаки, повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Ворожі атаки відбиті від районів Діброви та Білогорівки, у так званій "ЛНР" не можуть розібратися, за яким законом звільняти бойовиків за віком, у Сєвєродонецьку затримують людей при намаганні зателефонувати", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що минулої доби противник спробував атакувати південніше Діброви та неподалік Білогорівки.

"Активні наступальні дії з боку ворога на нашій ділянці фронту тривають уже понад місяць. Окупанти тиснуть на Сили оборони, намагаючись знайти більш-менш слабке місце та організувати прорив. Але це їм так і не вдалося зробити", - сказав начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Водночас, зазначив Лисогор, українські військові максимально виснажують противника, завдають росіянам суттєвих втрат. Це дає час для якісної підготовки резервістів і накопичення достатньої кількості броньованої техніки.

Лисогор додав, що росіяни неодноразово заявляли про модернізацію власної армії, зокрема, відмову від старої техніки. Але добу тому на Луганському напрямку було підбито три ворожі БМП-2, а також БМП-1, які давно зняті з озброєння та виробництва.

 

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА