19:18 27.04.2023

Командувачі ВМС України та США обговорили ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні, питання матеріально-технічної допомоги та підготовки особового складу

1 хв читати
Командувачі ВМС України та США обговорили ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні, питання матеріально-технічної допомоги та підготовки особового складу

Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віцеадмірал Олексій Неїжпапа провів онлайн-зустріч із командувачем Шостого флоту ВМС США віцеадміралом Томасом Іші, під час якої сторони обговорили ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні, а також питання матеріально-технічної допомоги і підготовки особового складу, повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ.

"Сьогодні командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віцеадмірал Олексій Неїжпапа провів онлайн-зустріч із командувачем 6 флоту Військово-Морських Сил Сполучених Штатів Америки віцеадміралом Томасом Іші", - йдеться в повідомленні пресслужби в телеграм-каналі в четвер.

Як повідомляється, Неїжпапа "поінформував іноземного колегу про поточну ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні, спричинену злочинними діями російської федерації".

За даними пресслужби, основними темами розмови були надання матеріально-технічної допомоги партнерів і підготовка особового складу українських ВМС. Значну увагу було приділено питанням посилення протимінної безпеки.

По завершенню онлайн зустрічі командувач ВМС ЗС України висловив слова вдячності народу Сполучених Штатів Америки за підтримку України та подякував іноземному колезі за постійну допомогу.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони Литви має намір провести зміни в структурі збройних сил

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА