16:21 01.05.2023

Атракціони на Хрещатику в Києві не санкціоновані - відповідь мерії на петицію

1 хв читати

Київська влада у відповідь на петицію заявляє, що здійснення господарської діяльності шляхом використання атракціонів на вулиці Хрещатик є несанкціонованим, і відповідне питання буде вирішено спільно з правоохоронцями.

"Буде розглянуто можливість поглиблення взаємодії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з Головним управлінням Національної поліції в місті Києві та Управлінням патрульної поліції в Києві департаменту патрульної поліції для реалізації належних заходів реагування на факти несанкціонованої господарської діяльності на вулиці Хрещатик", - ідеться у відповіді мера Києва Віталія Кличка на петицію.

У мерії наголосили, що протоколи про правопорушення мають право складати лише уповноважені посадові особи органів Національної поліції. "Чинні нормативно-правові акти наділяють органи Національної поліції достатніми повноваженнями для запобігання несанкціонованій господарській діяльності, зазначеній у петиції", - ідеться у відповіді.

Як повідомлялося, 6 квітня петиція на сайті Київської міської ради із закликом прибрати атракціони з центральної вулиці столиці - Хрещатика - набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Джерело: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=11797

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

Просування окупантів у районі Авдіївки зупинилося - ISW

Унаслідок ворожих ударів по Харкову загинула одна людина, є поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА