13:39 08.05.2023

Петиція із закликом перейменувати вулицю в Києві на честь загиблого Героя України Коцюбайла ("Да Вінчі") набрала потрібну кількість голосів

1 хв читати

Петиція на сайті Київської міськради із закликом перейменувати вулицю Німанську в Києві на честь загиблого командира 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади, молодшого лейтенанта, Героя України Дмитра Коцюбайла (позивний "Да Вінчі") набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Згідно з платформою петицій на сайті Київради, цю петицію було подано вранці 8 травня, і станом на обід того самого дня вона набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

"Вважаю, що ім'я Дмитра Коцюбайла має бути відзначено в міському просторі Києва. Пропоную створити вулицю Дмитра Коцюбайла в Печерському районі міста Києва замість вулиці Німанської", - йдеться в тексті петиції, яку зареєструвала народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Петиція має бути розглянута відповідальними особами протягом 10 робочих днів із дня оприлюднення інформації про початок її розгляду та за можливості виконана.

Як повідомлялося, командир 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади, молодший лейтенант Дмитро Коцюбайло (позивний "Да Вінчі") загинув 7 березня в бою біля Бахмута Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА