17:28 09.05.2023

Букмекери прогнозують третє місце для України на "Євробаченні-2023"

1 хв читати
Букмекери прогнозують третє місце для України на "Євробаченні-2023"

Український гурт Tvorchi з піснею Heart of Steel може посісти третє місце на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023", свідчать оновлені прогнози букмекерів на сайті eurovisionworld.com.

Як і раніше, на першому місці залишається шведська співачка Loreen із конкурсною піснею Tattoo, яка вже перемагала на "Євробаченні" 2012 року, на другому - представник Фінляндії Käärijä (пісня Cha Cha Cha). Tvorchi тим часом змістили в букмекерських ставках виконавицю з Франції La Zarra та її пісню Évidemment.

Як повідомлялося, гурт Tvorchi з піснею Heart of Steel переміг у національному відборі. Він представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023".

Через війну, що триває, після низки обговорень було вирішено, що "Євробачення-2023" відбудеться у Великій Британії (Ліверпуль) від імені України. Гасло конкурсу 2023 року - "Об'єднані музикою", а на логотипі зображено серця в національних кольорах України та Британії, які "б'ються в унісон".

Україна голосуватиме в другому півфіналі "Євробачення-2023", який відбудеться 11 травня (перший півфінал відбудеться 9 травня), а гурт Tvorchi виступить під номером 19 у фіналі конкурсу в Ліверпулі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА