22:54 13.05.2023

До складу нацжурі "Євробачення-2023" увійшли співаки Фоззі, Світлана Тарабарова, Тоня Матвієнко, Олег Собчук та піаніст Євген Хмара

1 хв читати
До складу нацжурі "Євробачення-2023" увійшли співаки Фоззі, Світлана Тарабарова, Тоня Матвієнко, Олег Собчук та піаніст Євген Хмара

До складу національного журі на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023" увійшли співаки Фоззі, Світлана Тарабарова, Тоня Матвієнко, Олег Собчук та піаніст Євген Хмара.

"Вперше в історії проведення пісенного конкурсу "Євробачення" Громадське мовлення надало українцям можливість обрати склад національного журі через голосування у мобільному додатку "Дія". Українці обрали п'ятірку журі з десяти кандидатів, яка голосує за найкращих виконавців у фіналі "Євробачення-2023", - йдеться у повідомленні "Суспільного".

Зокрема, до складу національного журі увійшли: Олександр "Фоззі" Сидоренко (співак, учасник гурту ТНМК), Світлана Тарабарова (співачка, композитор та автор пісень), Тоня Матвієнко (заслужена артистка України), Олег Собчук (фронтмен та засновник гурту "СКАЙ" ") та Євген Хмара (композитор і піаніст).

Зазначається, що головою національного журі став Олександр "Фоззі" Сидоренко, оскільки отримав найбільшу підтримку під час опитування (21,81%).

У "Суспильному" розповіли, що оголошувати бали національного журі у прямому ефірі шоу буде співачка Злата Огневич.

Як повідомлялося, гурт Tvorchi з піснею "Heart Of Steel" переміг у національному відборі. Вона представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023". Через війну після низки обговорень було вирішено, що "Євробачення-2023" пройде у Великій Британії (Ліверпуль) від імені України. Гасло конкурсу у 2023 році - "Об'єднані музикою", а на логотипі зображені серця у національних кольорах України та Британії, які "б'ються в унісон".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

Обстріляна територія шахти на Донеччині, споживання знижується в умовах потепління - Міненерго

На Донеччині внаслідок обстрілів за добу загинули четверо мирних жителів, поранені вісім - ОВА

В Україні презентували проєкт для підлітків для розвитку м'яких навичок і подолання освітніх втрат "ПОВІР"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА