23:23 07.06.2023

Зеленський закликав центральну та місцеву владу зробити все для допомоги постраждалим від теракту на Каховській ГЕС

1 хв читати

 Президент України Володимир Зеленський закликав органи центральної та місцевої влади надати допомогу людям, які постраждали від теракту на Каховській ГЕС.
"Питною водою всіх забезпечимо в усіх областях, районах, містах і селах, де це необхідно. Де зараз підвезення питної води, будуть зроблені всі необхідні системи постачання. Сталість постачання - це головний принцип", - сказав він у відеозверненні в середу.
"Світ буде з нами. Партнери повністю проінформовані про те, що відбувається, про те, якої допомоги ми потребуємо, якими б не були економічні, соціальні, екологічні наслідки цієї катастрофи, всі умови для життя будуть збережені", - сказав він.
"Ми бачимо всю проблематику і зробимо можливе і неможливе, щоб створені окупантами проблеми були вирішені", - заявив Зеленський.
За його словами, "прямим обов'язком представників держави та місцевої влади у всіх постраждалих громадах та областях є допомога людям. Від уряду і ДСНС до обласної влади, місцевих громад, усі по максимуму задіяні в тому, щоб урятувати і захистити якомога більше людей".
"Кожен має сприймати це завдання особисто. І я дякую тим, хто сприймає його саме так", - заявив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА