21:14 19.06.2023

Сєнкевич розмовляв із прем'єр-міністром Данії з питань подальшої підтримки Миколаєва

1 хв читати
Сєнкевич розмовляв із прем'єр-міністром Данії з питань подальшої підтримки Миколаєва

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що розмовляв у Данії з прем'єр-міністром Метте Фредеріксеном, міністром закордонних справ Ларсом Люкке Расмуссеном і міністром із бізнесу та підприємництва Мортеном Будсковим, обговорював питання подальшої підтримки Миколаєва.

"Також наживо зустрівся з мером міста Копенгаген Софі Хесторп Андерсен, з якою обговорив питання надання Миколаєву міських автобусів і можливу співпрацю наших міст у напрямові реабілітації ветеранів, обміну досвідом у розбудові та управлінні міст (...)", - написав Сєнкевич у телеграм-каналі ввечері в понеділок.

Мер Миколаєва зустрівся з мером міста Ольборг Лассе Фріменом Єнсеном і обговорив питання розвитку спільних проєктів між містами з відновлення соціальної інфраструктури.

Крім цього, Сєнкевич разом із головою Асоціації та послом України в Данії Михайлом Видойником зустрівся з Педером Лундквістом, генеральним директором Експортно-інвестиційного фонду Данії, який готовий інвестувати у відновлення Миколаєва.

"Також зустрівся в Danish Industry з данськими підприємцями, які зацікавлені у відбудові нашого міста та відкритті офісів своїх компаній у Миколаєві після війни, що призведе до створення нових робочих місць. Домовилися, що найближчим часом запросимо представників данського бізнесу до Миколаєва, аби ті змогли на власні очі більш детально познайомитися з містом аби розпочати роботу над його відбудовою", - зазначив Сєнкевич.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА