18:50 22.06.2023

JYSK відкрив два магазини в Коломиї та Дніпрі

2 хв читати
JYSK відкрив два магазини в Коломиї та Дніпрі

Міжнародна мережа JYSK відкрила новий магазин у Коломиї (ТРЦ "Прут") і оновлений - у Дніпрі (ТК "Наша Правда") у четвер, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі компанії.

Враховуючи нові магазини, мережа налічує 87 магазинів в Україні, що перевищує довоєнну кількість.

"Ми продовжуємо відкривати нові магазини й оновлювати наявні (...) Ми поступово йдемо до довоєнної амбітної мети - вийти на цифру 100 магазинів в Україні та сподіваємося досягти її вже наступного року", - прокоментував country director JYSK в Україні Євген Іваниця, якого цитує пресслужба компанії.

Зазначається, що обидва магазини побудовані відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, з новим освітленням, просторим дизайном і зональним розміщенням товарних категорій.

Магазин у Коломиї Івано-Франківської області має площу 1330 кв. м зі складським приміщенням. Магазин у Дніпрі реорганізовано з концепції Basic 2.0 у нову концепцію 3.0, з розширенням площі за рахунок і торговельної зали, і рахунок складського приміщення: з 700 кв. м до 1072 кв. м та зі 155 кв. м до 279 кв. м відповідно. Після реорганізації компанія також облаштувала додаткове складське приміщення на 150 кв. м.

Як повідомлялося, від початку 2023 р. мережа JYSK відкрила два нові магазини, оновила роботу магазину, пошкодженого російською ракетою в ТЦ "Рів'єра" в Одесі, а також анонсувала відкриття ще трьох нових магазинів до кінця літа: у липні - в м. Кам'янське Дніпропетровської області та у Софіївській Борщагівці Київської області, у серпні - у Дрогобичі на Львівщині.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group, з більше ніж 3,2 тис. магазинів у 48 країнах. Виручка JYSK у 2021/22 фінансовому році становила EUR4,87 млрд.

Нині в Україні працюють 87 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. Штат JYSK в Україні налічує понад 800 співробітників.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА