19:45 24.06.2023

У Харкові за підозрою у вбивстві пацієнта затримано санітара психлікарні

2 хв читати
У Харкові за підозрою у вбивстві пацієнта затримано санітара психлікарні

Оперативники підрозділу поліції затримали в Харкові 45-річного санітара обласної клінічної лікарні, якого підозрюють у вбивстві пацієнта.

"Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України... Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За інформацією поліції, 21 червня в обласну клінічну психіатричну лікарню в супроводі працівників бригади швидкої медичної допомоги та поліцейських доправили 46-річного чоловіка з тяжким психічним розладом, який поводився неадекватно та агресивно. У лікарняній палаті він чинив фізичний опір працівникам медзакладу. Між чоловіком і санітаром виник конфлікт.

"Для знерухомлення агресивного пацієнта 45-річний санітар кілька разів рукою стиснув шию потерпілого. Надалі, усвідомлюючи свою перевагу у своїй фізичній силі та той факт, що останній не може чинити опір, санітар зі значною силою почав наносити пацієнту численні удари кулаками по обличчю та тулубу. Зрозумівши, що потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник вирішив приховати обставини скоєного ним убивства та повідомив медичний персонал про різке погіршення стану здоров'я пацієнта і необхідність проведення реанімаційних заходів", - ідеться в повідомленні.

Поліцейські встановили свідків та вилучили речові докази причетності одного з санітарів до смерті пацієнта. У поліції зазначають, що до того, як стати санітаром, підозрюваний працював обвальщиком м'яса на м'ясокомбінаті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА