03:42 28.06.2023

"ДТЕК" за тиждень відновив електропостачання 30 тис. сімей

2 хв читати

Енергетики "ДТЕК Мережі" у період з 19 по 25 червня повернули світ 30 тисячам сімей у 60 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей та Києві, які залишилися без електропостачання через обстріли з боку російських агресорів.

"Внаслідок чергового нічного ракетного удару по Києву 24 червня було пошкоджено повітряну електричну лінію. Через падіння уламків без світла залишилися частина жителів Подолу та Троєщини. Енергетики протягом двох годин повернули світло понад 4 тисячам сімей за резервними схемами і пізніше протягом дня відновили нормальну роботу лінії", – повідомив енергохолдинг у вівторок.

Як зазначається, щодня зазнають обстрілів населені пункти в Донецькій та Дніпропетровській областях, що призводить у тому числі до постійного пошкодження ліній електропередачі.

"Наші фахівці в умовах підвищеного ризику відновлюють роботу енергообладнання. За тиждень енергетики "ДТЕК Мережі" повернули світло більш ніж 25 тисячам сімей Донбасу та майже 700 сім'ям у Дніпропетровській області", - зазначили в компанії.

За словами генерального директора "ДТЕК Мережі" Олександра Фоменка, з початку повномасштабної війни енергохолдинг повернув світло вже 8 млн сімей у Київській, Дніпропетровській, Одеській областях, а також на Донбасі та у Києві.

"У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", – наголосив Фоменко.

Енергетики "ДТЕК Мережі" відновлюють постачання світла всім жителям Донбасу одразу, як тільки отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС, наголошується у повідомленні.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Оператори системи розподілу, що входять до компанії, обслуговують 5,4 млн. домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА