19:53 29.06.2023

Суд відпустив під домашній арешт охоронця поліклініки в Києві, поруч з укриттям якої загинуло троє людей

2 хв читати
Суд відпустив під домашній арешт охоронця поліклініки в Києві, поруч з укриттям якої загинуло троє людей

Київський апеляційний суд на засіданні в четвер, 29 червня, змінив запобіжний захід для охоронця столичної поліклініки №3, поруч з укриттям якої 1 червня загинуло троє людей.

"За результатами апеляційного розгляду апеляційні скарги, подані стороною захисту, які діють в інтересах підозрюваного М., задоволено частково. Ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 3 червня 2023 року скасовано. Постановлено нову ухвалу, якою клопотання слідчого Головного управління Національної поліції у м. Києві про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного М. задоволено частково", - повідомляє пресслужба суду.

До підозрюваного рішенням суду буде застосовано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Йому заборонено залишати місце проживання з 22:00 до 6:00, за винятком випадків отримання невідкладної медичної допомоги та перебування в укритті в разі повітряної тривоги, до 30 липня 2023 року включно.

Як повідомлялося, у ніч на 1 червня російська армія випустила в напрямку Києва десять ракет "Іскандер". Унаслідок цієї атаки загинуло троє людей, зокрема дитина. Це сталося в момент, коли вони намагалися потрапити в укриття поліклініки, але їм не відкрили. У межах досудового розслідування справи про недопуск людей в укриття затримано трьох посадовців райдержадміністрації та охоронця медзакладу.

Охоронцю суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення альтернативи. Його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА