12:20 20.01.2012

Негода в Києві паралізувала рух транспорту, голова КМДА доручив вивести на вулиці всю снігоприбиральну техніку

2 хв читати
Негода в Києві паралізувала рух транспорту, голова КМДА доручив вивести на вулиці всю снігоприбиральну техніку

Голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександр Попов на екстреній нараді доручив всім комунальним службам столиці вивести на вулиці міста всю снігоприбиральну техніку.

"Зима вирішила віддати нам борги. Однак в арсеналі міста достатньо снігоприбиральної техніки, щоб швидко впоратися з негодою. Ми маємо докласти максимальних зусиль, тому що зараз ситуація на дорогах надзвичайно складна. Я особисто контролюватиму роботу всіх служб", - сказав О. Попов на нараді, повідомляє прес-служба КМДА.

Він доручив своєму першому заступнику Олександру Мазурчаку особисто об'їхати з перевіркою вулиці міста і за результатами провести ще одну оперативну нараду з питань роботи комунальних служб в умовах негоди.

За даними КМДА, у зв'язку зі снігопадом 20 січня і на вихідних 21-22 січня КК "Київавтодор" проводить роботу з очищення доріг та вивезення снігу з автошляхів столиці.

Наразі на дорогах працює близько 300 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

Як повідомляє сайт videoprobki.ua, завантаженість доріг столиці в п'ятницю вранці становила 52%. "Наразі веб-камери проекту "Відеозатори" "зафіксували 29 заторів і 27 тягучок. На всіх мостах Києва величезні пробки у бік правого берега", - зазначено в повідомленні.

Крім того, за даними сайта, в Києві в районі вулиць Дорогожицька і Мельникова відбулося ДТП - зіткнулися два автомобілі, що призвело до часткового перекриття дорожнього руху.

За даними агентства "Інтерфакс-Україна", серйозні проблеми в п'ятницю вранці і з рухом трамваїв на Лівому березі Києва. Людям доводиться користуватися іншим видом транспорту або добиратися до пункту призначення пішки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА