05:28 15.07.2023

Суд заарештував генсека УАФ Запісоцького на 60 діб

1 хв читати
Суд заарештував генсека УАФ Запісоцького на 60 діб

Шевченківський районний суд Львова змінив запобіжний захід генеральному секретарю Української асоціації футболу (УАФ) Юрію Запісоцькому у справі про розкрадання коштів і заарештував його на 60 діб, повідомляє видання FootballHub.

"Сьогодні, 14 липня, у Шевченківському районному суді Львова відбулося слухання щодо зміни запобіжного заходу для генерального секретаря Української асоціації футболу Юрія Запісоцького у справі про розкрадання коштів на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів... За його підсумками слідча суддя Білінська ухвалила змінити запобіжний захід на тримання під вартою строком на 60 діб до 13 вересня включно", - ідеться в повідомленні.

Раніше, 16 червня, Білінська задовольнила аналогічне клопотання прокурора щодо президента УАФ Андрія Павелка.

Як повідомлялося, у листопаді 2022 року Запісоцькому і Павелку було повідомлено про підозру за статтею про розкрадання коштів.

Кримінальне провадження про розкрадання коштів понад три роки розслідувало Національне антикорупційне бюро (НАБУ), потім було передано поліції. Ідеться про можливу корупцію ФФУ під час будівництва футбольних полів, яке НАБУ розслідувало 2018 року.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА