23:27 25.07.2023

Націоналізований Сенс Банк має намір стати найбільш технологічним банком України - нове керівництво

2 хв читати
Націоналізований Сенс Банк має намір стати найбільш технологічним банком України - нове керівництво


 Сенс банк (раніше Альфа-Банк, Київ), націоналізований наприкінці минулого тижня, має намір стати ефективнішим постачальником фінансових послуг і найтехнологічнішим банком у країні, йдеться у зверненні новопризначених голів наглядової ради та правління банку Шевкі Аджунера та Андрія Кузьміна.
"Наша мета - зміцнити лідерські позиції на ринку і продовжувати впроваджувати інноваційні продукти та технології для наших клієнтів і партнерів", - підкреслили нові керівники фінустанови.
За їхніми словами, всі нові члени правління та наглядової ради приступили до виконання своїх обов'язків з метою забезпечення стабільної роботи та подальшого розвитку банку та його клієнтів.
"Ми віримо, що персонал і клієнти є найважливішим активом банку і вирішальною запорукою його успіху", - підкреслюється у зверненні.
Як повідомлялося, новим головою наглядової ради Сенс Банку після його націоналізації за поданням Міністерства фінансів став екс-глава представництва Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевкі Аджунер, який кілька років тому очолював наглядову раду "Укрзалізниці".

Тим часом головою правління став Дмитро Кузьмін, який близько півроку очолював банк з іноземним капіталом Універсал Банк до продажу його наприкінці 2016 року групі "ТАС" Сергія Тігіпка. До цього він працював у Райффайзен Банку Аваль, а ще раніше - у Сітібанку, де, зокрема, понад 10 років був головним бухгалтером.Після 2020 року був незалежним членом наглядової ради AS PrivatBank.
Сенс Банк за розміром активів (близько 3,4% від активів усієї банківської системи - 96,637 млрд грн) посідає 11-те місце серед 65 діючих банків України. Його націоналізували в останні кілька днів за спеціально ухваленим законом як системно важливий банк із мажоритарними акціонерами з Альфа-Груп, які потрапили під санкції.За другий ІІ квартал 2023 року відкрив два нових відділення, розширивши свою мережу до 140 підрозділів по всій країні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА