23:15 01.08.2023

Нардеп Холодов пояснив причину складання мандату

2 хв читати

Народний депутат Андрій Холодов (фракція "Слуга народу") назвав необхідність займатися лікуванням дружини та дитини причиною свого рішення скласти повноваження.
"Надалі я не можу поєднувати обов'язки глави сім'ї, займатися лікуванням дружини, дитини і одночасно бути присутнім на всіх засіданнях Верховної Ради. Тому я прийняв рішення скласти повноваження народного депутата України", - наголошується в заяві Холодова, фотокопію якої оприлюднила речник фракції Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі у вівторок.
Як повідомлялося, 31 липня голова Верховної Ради Руслан Стефанчук поінформував про те, що до парламенту надійшла заява Холодова про складання повноважень народного депутата України, яку буде розглянуто на найближчому пленарному засіданні ВР. Пізніше голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк виключила Холодова із політичної сили.
Холодов виїхав з України на початку 2023 року і не повертався навіть на засідання парламенту. За даними електронних протоколів на сайті Верховної Ради, протягом півроку він не відвідував засідання та не брав участі у голосуваннях.
За даними проекту "Схеми" видання "Радіо Свобода", наразі нардеп перебуває з родиною на Кіпрі, де у них – маєток та бізнес. За даними медіа, щонайменше у червні та липні 2022 року, а також – у травні та липні 2023-го Холодов перебував на цьому острові. Загалом з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року він виїжджав із України 12 разів.
У 2019 році Холодов був обраний народним депутатом ІХ скликання від партії "Слуга народу" (22-й номер у списку як безпартійний). Він є членом однойменної фракції у парламенті, а також заступником голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

Росіяни обстріляли Козацьке, постраждали троє людей

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА