18:12 03.08.2023

У Дніпрі побудують новий ТРЦ Topol Mall

2 хв читати
У Дніпрі побудують новий ТРЦ Topol Mall

У Дніпрі розпочато будівництво нового трирівневого ТРЦ Topol Mall, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі UTG, що є розробником концепції та ексклюзивним брокером проєкту.

"Будівництво нового ТРЦ має величезне значення як суто економічного характеру, так і соціального. Після закінчення військових дій Україна має швидко відродитися і стати ще кращою. А відновлення та подальший розвиток торговельної нерухомості є одним із найвпливовіших стимулів розвитку і окремих міст, і країни загалом", - наголошує директорка компанії UTG Євгенія Локтіонова.

Загальна площа ТРЦ Topol Mall поблизу однойменного ЖК становить 13,7 тис. кв. м, з яких 11,4 тис. кв. м буде відведено для оренди. Topol Mall розташований на ключовій транспортній артерії району. За підрахунками експертів, загальний пасажиропотік біля об'єкта становить близько 140 тис. осіб на день. Заплановано підземний паркінг на 124 авто і 104 місця на відкритій стоянці.

За словами Локтіонової, у ТРЦ Topol Mall буде підібрано збалансований пул орендарів, з урахуванням інтересів жителів прилеглих районів. Новий проєкт підвищить рівень забезпеченості торговельними площами Дніпра. Наразі цей показник становить лише 376 кв. м на 1 тис. жителів (для порівняння в Києві - 606, у Львові - 524 кв. м на 1 тис. жителів), поточний потенціал неохопленого попиту сягає 93 тис. кв. м торговельних площ.

Девелопером проєкту є ABV Estate. Термін введення в експлуатацію нового торговельно-розважального центру - IV квартал 2025 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА