10:06 06.08.2023

Ворог тричі атакував Хмельниччину, цілив по аеродрому в Старокостянтинові, є постраждалий - ОВА

1 хв читати
Ворог тричі атакував Хмельниччину, цілив по аеродрому в Старокостянтинові, є постраждалий - ОВА

Російські окупанти ввечері в суботу і в ніч на неділю атакували Хмельницьку область, цілили по аеродрому в Старокостянтинові, поранено працівника елеватора, повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

"З учорашнього вечора Хмельниччина була тричі атакована ворогом. Аеродром Старокостянтинова не дає спокою ворогу", - сказано в телеграм-каналі ОВА.

Зазначається, що ввечері в суботу і в ніч на неділю була серія вибухів у Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах.

"Більшість ракет були збиті силами ППО. Дякуємо їм за якісну роботу", - сказано в повідомленні.

Водночас у Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в кількох приватних житлових будинках, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, у приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні.

Крім того, в результаті ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора в Старокостянтинівській громаді. На місці події працювало 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Загоряння складу ліквідували на площі 1400 кв.м. Внаслідок вибуху травми отримав працівник об'єкта.

Зазначається, що на території Хмельницької громади працювала ППО.

Дані уточнюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА