19:01 06.08.2023

Житель Старокостянтинівської громади загинув під час ліквідації наслідків ворожої атаки

1 хв читати

Мешканець Старокостянтинівської громади Хмельницького району Хмельницької області Сергій Лисюк загинув у ніч на неділю під час ліквідації наслідків ворожої атаки, повідомляють у телеграм-каналі Хмельницької обласної військової адміністрації.

"Без батька залишилися двоє маленьких дітей. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким Героя", - написав перший заступник начальника обладміністрації Сергій Тюрін.

Як повідомлялося, російські окупанти ввечері в суботу та в ніч на неділю тричі атакували Хмельницьку область, цілячись по аеродрому в Старокостянтинові. Увечері в суботу і в ніч на неділю була серія вибухів у Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах, більшість ракет було збито силами ППО.

Водночас у Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в кількох приватних житлових будинках, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, у приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні. Крім того, внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора в Старокостянтинівській громаді. На місці події працювало 16 рятувальників. Займання складу ліквідували на площі 1400 кв.м. Повідомлялося, що внаслідок вибуху травми дістав працівник об'єкта.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА