07:53 14.08.2023

Уночі сили ППО знищили 15 БПЛА, вісім "Калібрів" і ворожий вертоліт

1 хв читати
Уночі сили ППО знищили 15 БПЛА, вісім "Калібрів" і ворожий вертоліт

У ніч на понеділок. 14 серпня, російські окупанти атакували територію України, здійснивши кілька хвиль атак ударними безпілотниками та крилатими ракетами "Калібр", усі цілі були вражені силами Протиповітряної оборони, повідомляють Повітряні сили ЗСУ в телеграмі.

"Загалом противник застосував: 15 ударних БПЛА "Shahed-136/131", 8 крилатих ракет "Калібр". Силами і засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони всі цілі знищено", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що БПЛА атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ), а "Калібри" - з акваторії Чорного моря, з ворожого фрегата неподалік Ялти.

Як повідомляють Повітряні сили, для ураження цілей використано зенітні керовані ракети та стрілецьку зброю підрозділів безпосереднього прикриття.

У повідомленні зазначили, що "внаслідок протиповітряного бою через падіння уламків ракет і дронів виникла пожежа в кількох локаціях міста Одеса, працюють рятувальники".

"І ще гарна новина на завершення: близько 05:00 години 14 серпня 2023 року на Бахмутському напрямку зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил знищено ворожий гелікоптер (тип уточнюється)", - підсумували у ПС ЗСУ.

Як пізніше повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, українські захисники знищили ворожий ударний вертоліт Ка-52.

 

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА