13:10 14.08.2023

Унаслідок нічної атаки РФ в Одесі вщент знищено гіпермаркет Fozzy

2 хв читати

Унаслідок атаки російських окупантів на Одесу в ніч на понеділок дощенту знищено гіпермаркет Fozzy, постраждали троє співробітників, повідомили у пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"Через ворожу ракету було дощенту знищено гіпермаркет FOZZY. Магазин, який понад 20 років дарував одеситам смачні та якісні продукти. Найважливіше - наших людей ми не втратили. Троє колег, які постраждали в нічному обстрілі, перебувають у лікарні. Ми на зв'язку з ними та їхніми сім'ями. Сподіваємося, що наші думки і дії допоможуть їм якнайшвидше одужати", - прокоментували у пресслужбі.

270 співробітникам одеського гіпермаркету пропонують роботу в інших бізнесах-групи FozzyGroup і роботу з переїздом до інших міст, в яких є гіпермаркети Fozzy.

Вони уточнили, що в гіпермаркеті Fozzy згоріло все: будівля, обладнання, товар.

"Це був один із перших гіпермаркетів в Україні, відкритий у 2001 році. Загальна площа 11422 кв. м, торговельна 5860 кв. м. Ми ще маємо точно оцінити заподіяну шкоду, але йдеться про сотні мільйонів гривень. Це величезні втрати, тому про плани щодо майбутнього наразі рано говорити. Незважаючи на атаки ворога, продовжуємо працювати. Тримаємося, стоїмо і віримо в перемогу!", - повідомили у пресслужбі.

Як повідомлялося, російська армія в ніч із 13 на 14 серпня кілька разів атакувала Одесу ударними дронами і крилатими ракетами. Загалом по місту випустили 8 "Калібрів" і 15 БПЛА Shahed-136, повідомляють у Силах оборони півдня України. Станом на 11:00 після обстрілу в ніч на понеділок зафіксовано пошкодження 203 будинків в Одесі.

Fozzy Group - один із найбільших українських ритейлерів із понад 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА