19:19 15.08.2023

Американська GEM і Фонд Говарда Баффета встановлять понад 80 тис. вікон по всій Україні до кінця року

1 хв читати

Американська некомерційна організація Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Фондом Говарда Баффета (HGBF) замінять вікна в пошкоджених від російських обстрілів будинках по всій Україні, планують установити понад 80 тис. вікон до кінця року.

Згідно з пресрелізом, на кінець липня за програмою було встановлено вже 16,7 тис. нових вікон у приватних і багатоквартирних будинках, школах, лікарнях.

В рамках віконної програми GEM у партнерстві з Фондом Говарда Баффетта (HGBF) відновлює вікна в житлових будинках і школах Київської області. Загальний грошовий еквівалент допомоги на відновлення складає $1 млн. Також організація відновлює вікна у затоплених або пошкоджених після вибуху Каховської дамби будинках в Херсонській області.

Представники GEM і HGBF працюють на місцях у Дніпрі, Одесі, Львові, Сумах, Кривому Розі, Запоріжжі та Покровську, триває робота з місцевими військовими адміністраціями, ідеться в пресрелізі.

GEM заснована 2011 року як служба реагування на глобальні катастрофи. В Україні організація курирує проєкти з реконструкції та надає гуманітарну допомогу постраждалим від війни регіонам. GEM співпрацює зі 152 українськими організаціями.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА