17:23 12.09.2023

Комунікація із суспільствами є одним зі способів боротьби з дезінформацією РФ - Зеленський

1 хв читати
Комунікація із суспільствами є одним зі способів боротьби з дезінформацією РФ - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що одним зі способів боротьби з дезінформацією РФ є комунікація із суспільствами.

"Я багато разів на це звертав увагу. Є лідери, які комунікують з лідерами. Ми обрали іншу тактику. Я як лідер комунікував із суспільствами. Суспільств більше. Люди мають великий вплив на своїх лідерів, бо люди обирають лідерів", - сказав він, виступаючи через відеозв'язок зі студентами нідерландських університетів.

За словами Зеленського, "контакт мій з іншим лідером - це тільки дві людини. А мій контакт зі спільнотою тієї чи іншої держави - це контакт із мільйонами людей. І мільйони людей матимуть вплив на свого лідера".

"Мільйони людей розберуться в будь-якому разі швидше, де є правдива інформація, а де є дезінформація. Тому ми повинні постійно діяти, постійно комунікувати, постійно говорити людям правду", - сказав він.

Другим аспектом він назвав те, що "велика кількість журналістів із різних країн світу приїхали до нас. І ми відкрили ці ворота".

"Дуже важливий момент, що журналісти, я їм дуже вдячний, з різних країн світу, вони тут сиділи з перших днів війни, і вони комунікували зі своїм суспільством", - сказав Зеленський.

"Третє - це те, що країни світу санкційно почали позбуватися медіаресурсів РФ на території своїх держав", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала трьох ударів по районах зосередження противника

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА