14:09 18.09.2023

"Епіцентр" відновив зруйновану окупантами школу фонду "Реал Мадрид" в Ірпені

3 хв читати
"Епіцентр" відновив зруйновану окупантами школу фонду "Реал Мадрид" в Ірпені

Мережа торговельних центрів "Епіцентр" спільно з благодійною організацією "Епіцентр дітям" відновили школу фонду "Реал Мадрид" в Ірпінському ліцеї №3, що був зруйнований унаслідок воєнних дій, повідомила пресслужба мережі.

"З перших днів війни ми надавали нашим учням в Ірпені психологічну, а згодом - і матеріальну підтримку. Діти пережили окупацію та інші жахіття війни, тож для нас дуже важливо бачити зараз їхні усмішки. Відбудова ліцею символізує відновлення як освітньої галузі, так і самого міста Ірпінь, історія окупації та героїчної боротьби якого розлетілася по всьому світу. Тож ми дуже раді долучитися до цього проєкту та плануємо й надалі розвивати мережу шкіл фонду "Реал Мадрид" в Україні", - повідомив віцепрезидент ГО "Епіцентр дітям" Тарас Герега, слова якого наводяться в повідомленні.

Згідно з ним, до повномасштабного вторгнення в ліцеї навчалося 1,5 тис. дітей і діяли класи соціально-спортивної школи фонду "Реал Мадрид". Під час наступу окупантів будівля ліцею та спортивні майданчики зазнали обстрілів і були суттєво пошкоджені.

Мережа "Епіцентр" узяла на себе відновлення спортивної складової навчального закладу. Так, у ліцеї встановили нові спортмайданчики та тренажери, зокрема, два міні- та одне велике футбольні поля, баскетбольний майданчик, бігову доріжку, столи для гри в текбол. Також обладнано зону силового фітнесу, майданчики для різних видів єдиноборств.

Вартість капітального ремонту спортивного комплексу становить понад 5 млн грн, зазначає "Епіцентр". У відновленні ліцею також брали участь фонди UNICEF, ChildFund Deutschland, terre des homes - Germany, ізраїльська IT-компанія AppsFlyer, а також українські організації "Жовто-блакитні крила", "Дитячі центри України", "Генерація ЮА" та "Освіторія".

Соціально-спортивна школа фонду "Реал Мадрид" для дітей із соціально незахищених категорій населення відкрилася в Ірпені 2019 року. Крім Києва та області, школи фонду працюють у Тернополі та Хмельницькій області.

ТОВ "Епіцентр К" створене 2003 року, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві в грудні того самого року. На сьогодні розвиває найбільшу в країні мережу торговельних центрів "Епіцентр", яка є лідером ринку в сегменті роздрібної торгівлі товарами для дому та ремонту Входить до групи компаній "Епіцентр К", що розвиває також інтернет-магазин із маркетплейсом Epicentrk.ua, мережі гіпермаркетів "Нова лінія", спортивних товарів Intersport, 4F та The Athlete's foot (TAF), а також агрокомпанію "Епіцентр Агро", заводи з виробництва керамічної плитки та керамограніту Epicentr Ceramic Corporation і "Карпатська кераміка", деревообробне підприємство ЦБМ "Осмолода".

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну мережа "Епіцентр" об'єднувала понад 80 торговельних центрів у всіх регіонах країни. Унаслідок артилерійських і ракетних обстрілів агресора низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири центри – у Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі - повністю знищено.

Попри суттєві втрати компанія активно допомагає країні: виділила на допомогу українським військовим сотні мільйонів гривень і створила три гуманітарні штаби для забезпечення ЗСУ, ТрО і населення (у столиці, на заході та в центрі України).

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА