19:00 29.09.2023

Київська громада допомогла київській ракетній бригаді відремонтувати техніку та зброю, а також придбати засоби зв’язку

2 хв читати

За кошти столичного бюджету, виділені в якості допомоги військовим, зенітна ракетна Київська бригада відремонтувала озброєння та військову техніку, облаштувала бойові позиції та закупила засоби зв’язку. Про це повідомило Повітряне командування "Центр" на своїй сторінці у Facebook.

"Командування та особовий склад зенітної ракетної Київської бригади висловлюють подяку Київській міській раді та очільнику міста Києва - міському голові Віталію Кличку за вагому фінансову допомогу, яка у 2023 році склала майже 20 мільйонів гривень. Наданий фінансовий ресурс спрямований на відновлення зруйнованої інфраструктури, інженерного обладнання бойових позицій зенітних ракетних комплексів, ремонт озброєння та військової техніки, закупівлю засобів зв’язку", - йдеться у повідомленні.

Повітряне командування "Центр" підкреслило, що між військовими та владою Києва з перших днів війни і до сьогодні існує "чітка взаємодія, розуміння і підтримка, спрямована на перемогу", і це "дає поштовх, вселяє надію і надихає кожного воїна на боротьбу".

"Дякуємо, за прийняття цього важливого рішення, попри виклики та загрози сьогодення, Ви активно працюєте і проявляєте опіку, спрямовуєте свою діяльність на захист населення та столиці України і регіону. Ваша активна позиція, зміцнює дух і силу, додає гарту і пришвидшує нашу спільну перемогу. Українські захисники завжди зі своїм народом, і докладають максимум зусиль, героїзму, навченості та натренованості задля оборони нашої країни. Тільки всі разом з Вами, ми зможемо дати гідну відсіч агресору та зберегти сильну, незалежну і непереможну Україну та наш рідний Київ", - наголосили у Повітряному командуванні "Центр".  

Раніше повідомлялося, що Київ цього року за ініціативою міського голови Віталія Кличка збільшив до 5 мільярдів гривень допомогу військовим з бюджету столиці. Крім того, понад 500 мільйонів гривень передбачено в бюджеті Києва на виплату фінансової допомоги захисникам та членам їхніх сімей.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула мирна жителька - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Золочева Харківської області зросла до восьми осіб - МВС

Міноборони відкрило в Україні вже 19-й центр рекрутингу - в Ужгороді

Відомо про двох загиблих і шістьох поранених унаслідок обстрілу Гірника Донецької області - голова ОВА

Тенденція до збільшення кількості ДТП через водіння в нетверезому стані посилюється - патрульна поліція

Журналісти можуть відновити роботу у ВР для висвітлення сесій після великодніх свят - Юрчишин

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА