20:41 01.10.2023

Порошенко закликав союзників постачати Україні засоби РЕБ, БПЛА, літаки та реактивні винищувачі для якнайшвидшого завершення війни

1 хв читати
Порошенко закликав союзників постачати Україні засоби РЕБ, БПЛА, літаки та реактивні винищувачі для якнайшвидшого завершення війни

Лідер "Європейської солідарності", п'ятий президент Петро Порошенко під час виступу на конференції у Вісбі (Швеція) закликав союзників постачати Україні засоби РЕБ, БПЛА, літаки та реактивні винищувачі для якнайшвидшого завершення війни, повідомила пресслужба політсили.

"Зараз це війна засобів радіоелектронної боротьби, війна безпілотників, війна БПЛА, які б’ють і по танках. Отже, зараз слушний час для постачання безпілотників, літаків, реактивних винищувачів і систем радіоелектронної боротьби", - заявив Порошенко.

На його переконання, без виконання цих дій це означатиме нескінченну історію війни. "Але якщо в нас є зброя, ми можемо здобути перемогу. В Україні ніхто не сумнівається, що перемога буде разом із нами. А для цього потрібно кілька передумов", - вважає він.

"Пункт номер один - зброя. Зброя вчасно. Тому що росіяни теж вчаться воювати. російська армія 18 місяців тому і російська армія зараз - це зовсім інша армія. А 18 місяців тому танки і БТР могли змінити ситуацію", - наголосив політик.

Порошенко переконаний, що "Швеція з її літаками Gripen може ще раз проявити лідерство в цьому питанні".

"У цій ситуації я прошу вас: давайте разом приведемо Україну до ЄС. Об’єднаймося, щоб привести Україну до НАТО.  І давайте разом принесемо Україні перемогу. Я обіцяю: ми, українці, однозначно досягнемо у цьому максимальних результатів", - наголосив політик.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА