19:42 02.10.2023

Єрмак і Салліван обговорили нагальні потреби українських Сил оборони

1 хв читати
Єрмак і Салліван обговорили нагальні потреби українських Сил оборони

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у понеділок у межах постійного діалогу із союзниками провів телефонну розмову з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном.

Як повідомляє пресслужба президента України, Єрмак поінформував співрозмовника про події на фронті, а також про нещодавні російські повітряні атаки з використанням іранських безпілотників на об'єкти української інфраструктури.

Сторони обговорили нагальні потреби сил оборони України.

Крім того, Єрмак і Салліван підбили підсумки нещодавнього успішного візиту президента Володимира Зеленського до США. Зокрема було обговорено спільне виробництво озброєнь як частину поточних зусиль Сполучених Штатів, спрямованих на допомогу Україні у зміцненні її Збройних сил у довгостроковій перспективі.

Окремо керівник Офісу глави держави розповів про підсумки першого Міжнародного форуму оборонних індустрій, який відбувся минулого тижня в Києві.

Єрмак також висловив подяку президенту США Джозефу Байдену, Конгресу Сполучених Штатів за незмінну підтримку України, а також усім американцям, які підтримують українців і наших захисників у протистоянні несправедливій агресії та авторитаризму Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА