21:36 02.10.2023

Правоохоронці затримали мера Сум під час отримання хабара - САП

1 хв читати
Правоохоронці затримали мера Сум під час отримання хабара - САП

За керівництва САП детективами НАБУ за оперативного супроводу Управління СБУ в Сумській області на одержанні неправомірної вигоди в сумі 2 130 000 грн викрито Сумського міського голову та директора обласного Департаменту інфраструктури, повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зазначається, що в межах досудового розслідування встановлено, що зазначені особи вимагали неправомірну вигоду за вирішення питання щодо встановлення виконавчим комітетом Сумської міськради для юридичної особи нового економічно обґрунтованого тарифу на поводження з побутовими відходами та не створення штучних перешкод у здійсненні господарської діяльності підприємством.

"Протягом листопада 2022 року - жовтня 2023 року слідство задокументувало одержання особами неправомірної вигоди в загальній сумі 2 130 000 гривень", - ідеться в повідомленні, опублікованому в понеділок увечері.

Наголошується, що "02.10.2023 зазначених осіб викрито "на гарячому" одразу після отримання третьої частини обумовлених коштів - 1 430 000 гривень".

Наразі мера міста Суми та директора Департаменту затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА