11:29 05.10.2023

Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

2 хв читати
Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

Кабінет Міністрів України призначив ще трьох заступників міністра оборони.

Згідно з повідомленням уряду в телеграм-каналі, на засіданні 5 жовтня Кабмін призначив заступниками міністра оборонного відомства Івана Гаврилюка, Станіслава Гайдера і Дмитра Кліменкова.

Як написав у фейсбуці міністр оборони Рустем Умєров, Гаврилюк буде заступником міністра з питань військово-технічної політики.

"Генерал-лейтенант. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі з надання допомоги в Німеччині, раніше - радник командувача сил логістики Збройних сил України та керівник головного управління логістики - заступник начальника генерального штабу ЗСУ. Найважливіші завдання - розвиток озброєння та військової техніки Сил оборони, перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами-партнерами", - повідомив Умєров.

За словами міністра, Кліменков буде заступником з питань закупівель, а його ключові пріоритети на посаді - стандартизація, систематизація, дієвий контроль і цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель і контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

"Раніше працював комерційним директором АТ "Укртрансгаз". За час роботи йому вдалося більш ніж на 50% перевиконати план із закачування газу до підземних сховищ та на 15% збільшити кількість клієнтів-нерезидентів. До цього працював першим заступником голови ФДМ, директором з інфраструктури та логістики "МАУ" та керівником великих проєктів у шведській компанії "Еріксон", - поінформував глава Міноборони.

Гайдер, за словами Умєрова, буде заступником з питань інституційного розвитку, головним пріоритетом якого є розбудова стійкої та цілісної інституції Міноборони, що спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

"Станіслав - керівник цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). На попередній посаді займався стратегічним плануванням агентства за методологією цілей і ключових результатів (OKRs), де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві організують охорону місць богослужіння у Великодню ніч, комендантська година не зміниться - військова адміністрація

Окупанти за добу 7 разів обстріляли міста й села Донеччини, у Новоолександрівці й Калиновому загинули мирні жителі

В Україні встановили рекорд із наймасовішого розпису писанок майстрами з різних регіонів

Із Криму з вересня 2022 року виїхало до 8 тис. кримських татар - Чубаров

СБУ здійснює обшуки в митрополита Запорізького Луки - джерело

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів" - ВМС ЗСУ

За минулу добу на Харківщині одна людина загинула та десять постраждали в результаті ворожих обстрілів

Ворог зранку атакував три громади Сумської області

СБУ проводить "контррозвідувальні заходи" в Шевченківському районі Києва

Окупанти за добу завдали 383 удари по шести населених пунктах Запорізької області, є поранений

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА