21:40 05.10.2023

У Києві реорганізують Дитячу клінічну лікарню № 5 і міський пологовий будинок № 5

2 хв читати
У Києві реорганізують Дитячу клінічну лікарню № 5 і міський пологовий будинок № 5

Київрада ухвалила рішення про реорганізацію Дитячої клінічної лікарні № 5 і міського пологового будинку № 5, повідомила директорка Департаменту охорони здоров'я Київської міської держадміністрації Валентина Гінзбург у четвер увечері.

"Ухвалено рішення про реорганізацію Дитячої клінічної лікарні № 5 шляхом її приєднання до Київської міської клінічної лікарні № 7 та Київського міського пологового будинку № 5, який приєднають до Перинатального центру м. Києва. Це дасть змогу об'єднати ресурси, кадровий потенціал і потужності діагностичної та лікувальної баз закладів, що підвищить ефективність їхньої діяльності та якість надання медичної допомоги дітям і дорослим", - цитує слова Гінзбург пресслужба КМДА.

Вона зазначила, що приєднання є одним із видів реорганізації юридичної особи, внаслідок чого медичний заклад, що приєднується, отримує статус структурного підрозділу. Тому з такою реорганізацією скорочення мережі закладів охорони здоров'я не відбувається.

Також, повідомляє пресслужба КМДА, депутати підтримали зміни до міської програми "Здоров'я киян" на 2020-2023 роки", яка приведена у відповідність до фактичних асигнувань столичного бюджету, за які проголосували депутати Київради протягом 2023 року.

Крім того, затверджено програму "Підтримка та розвиток сфери охорони здоров'я столиці" на 2024-2025 роки", яка, зокрема, передбачає забезпечення киян лікарськими засобами, медвиробами та лікувальним харчуванням, що не покриваються або не в повному обсязі покриваються за програмою медичних гарантій та інших державних програм.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА