07:16 06.10.2023

На фронті за добу було 37 бойових зіткнень

2 хв читати
На фронті за добу було 37 бойових зіткнень

Минулої доби відбулося 37 бойових зіткнень, зокрема, ворог здійснив 14 невдалих атак неподалік Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області, повідомляється у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 6.00 п'ятниці.

У зоні відповідальності ОСУВ "Північ" на волинському та поліському напрямках оперативна обстановка залишається без істотних змін.

На сіверському та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону в Білгородській області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на куп'янському напрямку окупанти наступальних дій не вели.

На лиманському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районі на схід від Макіївки Луганської області.

На бахмутському напрямку наші воїни мали успіх на схід від Андріївки Донецької області. Противник безуспішно намагався відновити втрачене становище в районі на схід від Диліївки Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові дії на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на авдіївському та мар'їнському напрямках противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Авдіївки Донецької області. Також ворог здійснив 14 невдалих атак у районах Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області.

На шахтарському напрямку українські воїни відбили атаки ворога в районах населених пунктів Золота Нива та Водяне Донецької області.

На запорізькому напрямку наші захисники стримують загарбників у районі на південний схід від Роботиного Запорізької області.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, закріплюються на зайнятих рубежах і виснажують ворога.

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно вражають тили противника.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА