13:14 06.10.2023

В Україну вдалося повернути тіла ще 64 загиблих захисників - Координаційний штаб

1 хв читати
В Україну вдалося повернути тіла ще 64 загиблих захисників - Координаційний штаб

На підконтрольну українському уряду територію вдалося повернути тіла ще 64 загиблих захисників, повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

"Сьогодні за результатами проведення репатріаційних заходів українській стороні вдалося повернути на підконтрольну уряду України територію тіла (останки) 64 загиблих (померлих) оборонців України", - ідеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі у п'ятницю.

Цей захід реалізував Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими завдяки взаємодії з Об'єднаним центром при СБУ, Секретаріатом уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Центральним управлінням цивільно-військового співробітництва ЗСУ, ГУ ДСНС України в Сумській області, ДПС України, а також "іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України за сприяння та безпосередньої участі представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста".

У свою чергу українська сторона передала російській стороні тіла окупантів, які загинули через збройну агресію проти України.

ЗСУ забезпечать належне та безпечне перевезення репатрійованих тіл (останків) загиблих (померлих) оборонців України до визначених державних спеціалізованих установ для їх передачі встановленим порядком представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам з метою організації та проведення процесуальних (слідчих) дій і судових експертиз, необхідних для встановлення осіб загиблих.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА