20:23 06.10.2023

Обшуки в структурних підрозділах столичної міськадміністрації стосуються кримінального провадження, відкритого 2022 року

1 хв читати
Обшуки в структурних підрозділах столичної міськадміністрації стосуються кримінального провадження, відкритого 2022 року

Обшуки в структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації (КМДА), які відбулися 5 жовтня, стосуються кримінального провадження, відкритого ще 2022 року, повідомляє пресслужба КМДА.

"Обшуки, які були проведені 5 жовтня в структурних підрозділах КМДА, стосуються кримінального провадження, яке було відкрите ще у 2022 році. Про це повідомляє департамент транспортної інфраструктури КМДА", - ідеться в повідомленні пресслужби КМДА в п'ятницю ввечері.

Як наголошується в повідомленні, низка медіа поширила інформацію про те, що "обшуки начебто пов'язані з можливим розкраданням під час будівництва Дегтярівського шляхопроводу".

"Учора, 5 жовтня, дійсно були проведені обшуки в структурних підрозділах КМДА, під час яких було вилучено матеріали, що стосуються реконструкції Дегтярівського шляхопроводу. Водночас у департаменті транспортної інфраструктури зазначили, що в ухвалі суду стосовно проведення обшуку йдеться про кримінальне провадження, відомості щодо якого були внесені до ЄРДР ще 14 липня 2022 року, задовго до оголошення тендеру на визначення виконавця робіт на шляхопроводі, який був проведений у квітні 2023 року", - йдеться в повідомленні.

"Отже, це свідчить про упереджене ставлення правоохоронців до міської влади", - наголошується в повідомленні.

"У свою чергу зазначаємо, що міська влада й надалі сприятиме правоохоронним органам. Водночас закликаємо правоохоронні органи діяти виключно в межах чинного законодавства", - резюмує пресслужба КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА