01:17 08.10.2023

Титанова "Велта отримала схвалення німецького інституту за своєю технологією виробництва титанового порошку

2 хв читати

Група компаній "Велта" з активами з видобутку руд, що містять титан, в Новомиргороді (Кіровоградська обл.) отримала схвалення Незалежного інституту з використання інноваційного титанового порошку в адитивних технологіях.

Згідно з прес-релізом, Fraunhofer IFAM Dresden - провідний незалежний дослідницький інститут Європи в галузі порошкової металургії, адитивного виробництва та водневих технологій досліджував та охарактеризував якість титанового порошку, виготовленого за власною технологією компанії Velta Ti Process.

За наслідками дослідження, український металевий порошок відповідає всім вимогам різних технологій адитивного виробництва.

СЕО та співвласник "Велти" Андрій Бродський підкреслив, що Україна має колосальний науковий потенціал у титановій сфері - це доводить приклад компанії, яка успішно розробила та запатентувала новий екологічніший метод виробництва металевого титану.

"Ця незалежна оцінка, яку здійснив провідний європейський дослідний інститут із 30-річним досвідом, визнає здатність українського порошку задовольнити вимоги різних методів порошкової металургії, які є одними із передових методів виготовлення кінцевих продуктів із металів", - констатував Бродський, якого цитує прес-служба.

За оцінкою IFAM, додаткова сфероїдизація порошку дозволить підвищити якість кінцевих деталей. Крім того, просіювання титанового порошку для досягнення бажаного розподілу частинок за розміром (PSD) підвищить його сумісність із широким спектром технологій обробки, включаючи Powder Bed Fusion (PBF), Metal Injection Molding (MIM), Binder Jetting (BJ) та інші.

Fraunhofer IFAM Dresden є одним з провідних науково-дослідних інститутів по всьому світу в галузі технологій порошкової металургії та спечених та композиційних матеріалів для функціонального застосування. IFAM була інтегрована в наукове товариство Fraunhofer-Gesellschaft у 1992 році.

ТОВ "ВКФ Велта" зареєстровано у квітні 2000 року. Основною діяльністю є видобуток та виробництво ільменітового концентрату.

ТОВ "Велта Холдинг" належить 100% ТОВ "ВКФ "Велта". Кінцевими бенефіціарами є три фізособи: Андрій Бродський (60%), Вадим Москаленко (20%) та Віталій Малахов (20%). 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА