13:20 08.10.2023

Умєров під час відвідування ОСУВ "Хортиця": Розробка нових технологій - один із пріоритетів Міноборони

1 хв читати
Умєров під час відвідування ОСУВ "Хортиця": Розробка нових технологій - один із пріоритетів Міноборони

Міністр оборони України Рустем Умєров із командою здійснив робочу поїздку до оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" і бойових підрозділів, які ведуть оборонні та наступальні дії на східному напрямку.

Як повідомляє пресслужба Міністерства оборони, командувач ОСУВ "Хортиця" генерал-полковник Олександр Сирський доповів міністру про роботу на об'єднаному командному пункті, управління діями підрозділів у складі угруповання, а також оперативну обстановку на фронті в зоні відповідальності "Хортиці", склад сил і засобів противника, напрямки його ймовірних дій.

Також, як інформує пресслужба, міністр відвідав бойові частини - 24 окрему механізовану бригаду ім. короля Данила, 92 окрему штурмову бригаду ім. кошового отамана Івана Сірка, 93 окрему механізовану бригаду "Холодний Яр", 80 окрему десантно-штурмову бригаду, 5 окрему штурмову бригаду.

Під час візиту до 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр", міністр оборони зупинився на особливостях застосування безпілотних літальних апаратів. "Розробка нових технологій - один із пріоритетів команди Міністерства оборони. Це безпрецедентна війна з використання новітніх видів озброєння. Маємо бути сильнішими, на крок попереду нашого ворога, масштабувати технологічні рішення та створити наші українські технології перемоги. Працюємо над цим", - зазначив Умєров.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА