10:37 09.10.2023

Ідентифіковано 49 загиблих унаслідок ракетного удару по Грозі - прокуратура

1 хв читати
Ідентифіковано 49 загиблих унаслідок ракетного удару по Грозі - прокуратура

Станом на ранок понеділка правоохоронцям вдалося ідентифікувати 49 загиблих унаслідок ракетного удару по с. Гроза (Куп'янський р-н Харківської обл.) 5 жовтня, повідомив прессекретар Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко.

"На ранок за зовнішніми ознаками та за допомогою експрес-ДНК-тестів ідентифіковано 49 осіб. За кількістю знайдених останків тіл зафіксовано щонайменше 51 загиблого. Також є звернення від родичів щодо п'яти людей, які, ймовірно, перебували в кафе, але наразі їх немає серед ідентифікованих. Ці люди зараз вважаються безвісти зниклими. Дітей серед них немає", - розповів Чубенко.

За його словами, кількість загиблих може збільшитися. "Виходячи із заяв родичів, кількість загиблих може зрости ще на три", - сказав Чубенко.

Як повідомлялося, близько 13:25 5 жовтня окупанти завдали ракетного удару, імовірно "Іскандером-М", по кафе-магазину в с. Гроза, де відбувалися поминки у зв'язку з перепохованням українського військового, уродженця цього села. Внаслідок удару 51 людина загинула, шестеро дістали поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА