19:06 10.10.2023

ЗСУ відбили всі атаки окупантів на авдіївському напрямку

2 хв читати
ЗСУ відбили всі атаки окупантів на авдіївському напрямку

Офіційний представник групи військ "Таврія" полковник Олександр Штупун повідомив про відбиття всіх атак російських окупантів поблизу м. Авдіївки Донецької області.

"Оновлена інформація... Наші захисники на авдіївському напрямку відбили всі атаки ворога, і не допущено втрат рубежів і позицій", - сказав Штупун в ефірі національного телемарафону у вівторок увечері.

За його словами, раніше окупанти активізувалися на авдіївському напрямку. "Наші захисники сьогодні відбили атаки ворога в районах Кераміка, Очеретиного, Бердичів, Степового, Ласточкиного, Тоненького, Авдіївки та Первомайського, це в Донецькій області. Також окупанти завдали авіаударів біля Бердичів та Авдіївки. Від ранку і до цього часу періодично обстрілюють цивільну інфраструктуру Авдіївки та населених пунктів Покровського району навколо. Зі ствольної артилерії та РСЗВ обстріляно Авдіївку", - розповів Штупун.

Також на мар'їнському напрямку протягом доби Сили оборони успішно відбили дев'ять атак ворога в районах зруйнованої Мар'їнки Донецької області. Своєю чергою Сили оборони знищили щонайменше чотири ворожі танки та ще два пошкодили, однак ця інформація не остаточна.

За його словами, також за минулу добу ворог збільшив кількість авіаційних ударів майже вдвічі. "Ми зафіксували 19 авіаційних ударів, також збільшилася активність в артилерії - 705 обстрілів зафіксовано за минулу добу... Наші артилеристи не залишаються в боргу - ми також десь на чверть збільшили кількість виконаних вогневих завдань", - розповів Штупун.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА