18:10 12.10.2023

Бригада ЗСУ отримала від "Метінвесту" 6 БПЛА "Валькірія" і макети гаубиць

1 хв читати

Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий Фронт" Ріната Ахметова передала партію техніки - БПЛА "Валькірія" і макети гаубиць М-777 - бригаді ЗСУ.

У пресрелізі компанії уточнюється, що техніку отримала бригада, в якій служить Олександр Мамалига, який до початку повномасштабної війни працював маркетинг-директором футбольного клубу "Шахтар". Тепер він командир екіпажу аеророзвідки однієї з артилерійських бригад Сухопутних військ ЗСУ, бореться на східному фронті.

Головне завдання Олександра та його побратимів - знайти ворога й допомогти його знищити. У їхньому підрозділі бійці користуються різними типами дронів, від найпростіших "Мавіків" до БПЛА. Тому "Метінвест", який постійно допомагає ЗСУ, передав вантаж із технікою підрозділу Мамалиги. Це дев'ять літаків-розвідників "Валькірія" загальною вартістю 2,7 млн грн.

Крім "Валькірії", підрозділ отримав два макети гаубиць М-777.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані переважно в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-Холдинг" (23,76%), які спільно керують ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА