14:40 16.10.2023

Командир роти охорони Івано-Франківського обласного ТЦК фіктивно зарахував футболістів на військову службу

1 хв читати
Командир роти охорони Івано-Франківського обласного ТЦК фіктивно зарахував футболістів на військову службу

Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило про підозру командиру роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки у справі фіктивного зарахування на військову службу футболістів прикарпатського професійного клубу.

У телеграм-каналі ДБР у понеділок повідомляєтьсяь, що в серпні цього року ДБР спільно з департаментом спеціальних розслідувань Національної поліції викрило в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони ТЦК і СП родичів керівництва міста та футболістів місцевого професійного клубу.

"Як встановило слідство, командир зарахував на військову службу в роту охорони сімох осіб, які є гравцями та тренерами місцевої професійної футбольної команди. Усі вони служили лише на папері й не виконували жодних військових обов’язків", - ідеться в повідомленні.

За інформацією бюро, футболісти "відслужили" загалом 1100 днів, отримавши від держави грошове і матеріальне забезпечення.

"Фіктивні військовослужбовці коштували бюджету майже 1,5 млн грн - це сума безпідставно виплачених їм коштів", - уточнюється в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА