07:33 17.10.2023

ЗСУ за добу ліквідували два ворожі гелікоптери - Генштаб

1 хв читати
ЗСУ за добу ліквідували два ворожі гелікоптери - Генштаб

ЗСУ за добу ліквідували два ворожі гелікоптери, а також склад боєприпасів і один артилерійський засіб, а українська авіація завдала чотирьох ударів по зосередженню особового складу окупантів.
Як повідомляється в ранковому зведенні Генерального штабу України станом на 7:00, протягом доби авіація Сил оборони завдала 4 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Своєю чергою, підрозділи ракетних військ уразили 2 вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб противника.

"Загалом ворог завдав 10 ракетних і 68 авіаційних ударів", - зазначили в штабі.

Також противник здійснив 87 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Унаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Також зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру.

Водночас ворожих авіаударів зазнали Бучки Чернігівської області; Первомайське, Піщане Харківської області; Сіверськ, Званівка, Спірне, Кліщіївка, Новоселівка, Авдіївка, Первомайське, Мар'їнка, Новомихайлівка, Старомайорське Донецької області; Миколаївка, Козацьке, Одрадокам'янка, Берислав, Тягинка, Іванівка Херсонської області.

Загалом під артилерійським вогнем опинилися близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА